Wanneer je een mooie en tevens betaalbare vloer wilt kopen, dan is Beautifloor een naam je veel zult tegenkomen. Het merk heeft zowel laminaat als pvc. Beide in tal van trendy dessins, voelbare oppervlaktestructuren en heel gemakkelijk te onderhouden. Ook kenmerkend zijn de royale afmetingen van de stroken. Bij vele meubelzaken of vloerspecialisten kunt u een Beautifloor uitzoeken en aanschaffen.

Over Beautifloor vloeren

De naam is goed gekozen: een combinatie van mooi (beautiful) en vloer. Daarmee slaan ze de spijker ook meteen op de kop. Dankzij de vele diverse (hout)kleuren en de verschillende dessins, passen de vloeren in elke woonstijl. Of je echt houdt van landelijk of liever gaat voor strak modern tot minimalistisch. Voor elke stijl een passende vloer.

Het mooie van Beautifloor kenmerkt zich niet alleen in het uiterlijk, maar ook in het feit dat ze onderhoudsvrij zijn. Wekelijks wel even stofzuigen, want stof oogt natuurlijk niet fris. En is ook niet heel goed voor de vloer. En af en toe de dweil erover heen en uw vloer is weer als nieuw. Tevens zijn de vloeren anti-allergisch. Dus waar voor je geld krijg je bij Beautifloor dan ook zeker.

Voordelen PVC Beautifloor

Beautifloor heeft dus zowel PVC als laminaatvloeren in het assortiment. Beide type vloeren hebben heel wat voordelen. Zo zijn de PVC vloeren echt ijzersterk. Ze kunnen dus prima tegen een stootje. Daarom zie je deze vloeren ook veel in ruimtes waar intensief de vloer benut wordt.

Ook kan PVC heel goed in combinatie met vloerverwarming. PVC is namelijk een perfecte warmte geleider dus gegarandeerd warme voeten. Warmte wordt maar weinig tegengehouden. En een behaaglijk klimaat in huis staat gelijk aan comfort. Ook het feit dat de vloeren geluiddempend zijn verhoogt het comfort. En dat van je onderburen.

Voordelen laminaatvloer

Het hebben van een Beautifloor laminaatvloer biedt ook vele voordelen. Onder andere:

  • Betaalbaar
  • Eenvoudig te leggen
  • Milieuvriendelijk
  • Veelzijdig
  • Kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig

Wat voor ondervloer heb ik nodig?

Bij elke PVC en laminaatvloer heb je een ondervloer nodig. En daarbij vraagt elke situatie een ander type ondervloer. Belangrijk daarbij is dat die ondervloer niet indruk-gevoelig is. Ook moet het hard, droog, vlak en stabiel zijn. Is dat niet het geval? Dan is dat zichtbaar in de vloer. Daarom kun je vaak het beste de ondervloer egaliseren.

Beautifloor entreemat

Wist je dat Beautifloor naast vloeren ook entreematten hebben? En een entreemat is een absolute must. Het voorkomt het inlopen van vuil, zand en water. Vooral zand en vuil zijn de grootste veroorzakers van slijtage aan harde vloeren. De entreematten van Beautifloor zijn gemaakt van oersterk materiaal: polyamide. Dat maakt dat je je voeten zo vaak kunt vegen als je maar wilt.

Ook een Beautifloor vloer kopen?

Wil je een Beautifloor kopen? Dan doe je dat dus het beste in combinatie met een goede ondervloer en een entreemat, al dan niet van hetzelfde merk. Op die manier blijf je profiteren van al het moois dat de PVC en laminaatvloeren je te bieden hebben. En zoals aangegeven hebben diverse vloerenspecialisten vloeren van dit merk op voorraad.